Nyheter/ Info (2017-10)

 

  • Vi hälsar Beckhoff AB välkomna till Sävedalens Torg!

    

   Vi har glädjen meddela att Beckhoff Automation AB kommer flytta in på ca 300m2 kontor i Sävedalens Torg fr. o m 2018-01-01. Vi hälsar dem varmt välkomna till vår fastighet!

   Beckhoffs VD Håkan Brandt presenterar företagets visioner för Göteborgsverksamheten:

   ”För att erbjuda våra kunder bättre tillgänglighet och service i Göteborg med omnejd expanderar Beckhoff till nya lokaler. Lokalerna gör det möjligt för oss att komma närmare våra kunder och fortsätta växa i området. Vi kommer omgående att utöka vår service genom att erbjuda våra populära utbildningar i de nya lokalerna. Inom en snar framtid kommer det även att ske nyanställningar både inom sälj och applikationssupport. Beckhoff Automation AB levererar öppna automationsprodukter inom följande produktområden: Styrsystem, PLC, IndustriPC, Fältbussteknik och Drivteknik(motorer, servon, hårdvara och mjukvara).

    

    

  • AB CD Bygg ny hyresgäst!

   Vi har nöjet att hälsa AB CD Bygg välkomna till Sävedalens Torg! De har ”hittat hem” kan man säga eftersom de för 10 år sedan var med och byggde tillbyggnaden om 1200m2(den röda delen). AB CD Bygg har sedan 2006 utvecklats mycket och i omsättning gått från ca 50 till 160MSEK. AB CD Bygg flyttade in i sitt nya fina kontor på plan 4, 1 januari i år .