Nyheter/ Info (2022-03)

 

  • Välkomna Jungheinrich!

   Vi hälsar det globala företaget Jungheinrich varmt välkomna till det s.k. ”Fricohuset” på Industrivägen 41 i Sävedalen. Skyltläge mot E20 och 500m från Gbg:s stadsgräns.
   Ett långsiktigt hyresavtal är tecknat och en omfattande lokalanpassning pågår sedan januari. Inflyttning i de totalrenvoverade lokalerna på 777m2 sker 2022-06-01.
   Här kommer Jungheinrich egna presentationstext:

   Vi bygger ut vår filial i Göteborg i takt med att Jungheinrich Svenska växer. I den nya lokalen kommer vi förutom större plats även ha showroom för våra kunder och utbildningslokaler för våra tekniker. Vi ser detta som ett naturligt steg i vår ambition att växa ytterligare och att vara närmare kunderna i Göteborgsområdet.

   Jungheinrich är en ledande global koncern inom intralogistik med huvudkontor i Hamburg. I mer än 60 år har vi hjälpt kunder till effektivare, säkrare och mer ergonomisk materialhantering. Jungheinrich kan erbjuda företag allt inom intralogistik: från lagertruckar till helautomatiserade logistiksystem. För högsta arbetskapacitet och effektivaste materialflödet.
   Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har ca 180 medarbetare samt en omsättning på 617 miljoner kronor. Huvudkontoret är placerat i Malmö. Vi har filialkontor i Stockholm och Göteborg samt försäljningskontor i Vetlanda, Örebro och Sundsvall. Vi säljer och hyr ut nya och begagnade truckar samt har kundanpassad truckservice och reservdelsförsäljning. Vi erbjuder även automationslösningar samt kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem.